Aesthetic Beauty Center | Afspraak
15559
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15559,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

AFSPRAKEN EN AANBETALINGEN

Voor het maken van een afspraak kunt u een whatsapp bericht sturen naar +31 (0)685 412 789, waarin u uw volledige naam, de gewenste behandeling en de voorkeursdata dient te vermelden. Indien u door bent verwezen via een van de salons waarmee wij samenwerken, vermeldt u de naam van de salon erbij. Tevens kunt u ook een afspraak maken via het onderstaande afspraakformulier. De gekozen datum is een voorkeursdatum, waarbij u over de beschikbaarheid nog bericht zal worden.

 

Voor informatie en vragen kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Mocht u toch persoonlijk langs willen komen, dan kunt u vrijblijvend een intakegesprek plannen.

De eerste 10 minuten van al onze afspraken bestaat uit een gratis intakegesprek, waarbij de wensen en mogelijkheden worden besproken en indien akkoord, wordt er direct overgegaan tot de behandeling.

 

Voor het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling van €50,-. De link hiervoor zal u per email of whatsapp worden toegezonden. Mocht er na het intakegesprek een behandeling volgen, dan zal dit in mindering worden gebracht van de totale behandelkosten. Volgt er geen behandeling, dan krijgt u de aanbetaling terug.

U kunt uw afspraak altijd kosteloos annuleren of wijzigen, indien dit minimaal 48 uur van te voren wordt doorgegeven. Vergeet u de afspraak tijdig af te zeggen of bent u meer dan 15 minuten te laat zonder hierover te berichten, dan zijn wij helaas genoodzaakt de aanbetaling in rekening te brengen.

AFSPRAAKFORMULIER