Aesthetic Beauty Center | NEKLIJNEN
15615
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15615,page-child,parent-pageid-15296,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

NEKLIJNEN

Door het verlies van elasticine, verliest de huid in de loop der jaren zijn elasticiteit. Ook de halsspier verliest meer elasticiteit, waardoor de hals slapper uitziet en aanvoelt. De oppervlakkige halsspier, platysma, probeert de verslapping en verlies van volume tegen te gaan door zich aan te spannen. Dit resulteert in meer zichtbare horizontale lijnen in de hals. Door overmatige activiteit van de voorste spiergroepen van de platysma ontstaan ook de karakteristieke halsbanden, wat bekend staat als de kalkoenhals.
Met Botox injecties is het mogelijk om de halsbanden te ontspannen, waardoor de hals enigszins wordt verstrakt. Door frequente herhaling van deze behandeling is het ook mogelijk op den duur ook de horizontale lijnen te doen verminderen.