Aesthetic Beauty Center | LIPPEN
15653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15653,page-child,parent-pageid-15521,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

LIPPEN

Mooie en volle lippen is tegenwoordig het symbool van schoonheid voor de meeste vrouwen, wat tevens de eerste blikvanger is in het gezicht. Als we iemand aankijken gaat de aandacht eerst naar de ogen en de mond. Uit verschillende universitaire onderzoeken blijkt dat volle lippen de belangrijkste factor is waardoor vrouwen jonger worden geschat dan hun ware leeftijd. Mooie, volle lippen zijn aantrekkelijk en geven uw gezicht een verleidelijke en jeugdige uitstraling. De lippenbehandeling is dan ook één van de meest voorkomende behandelingen

 

Een lippenbehandeling met behulp van hyaluronzuur fillers kan zowel de lippen verjongen die aan ouderdom onderhevig zijn, alsmede de lippen vergroten indien ze van nature dunner zijn. We streven hierbij naar een natuurlijk, onbehandeld resultaat waarbij het gehanteerde volume is afgestemd op de individuele behoeften en wensen.

 

Een lippenbehandeling kan niet alleen voor meer volume zorgen maar kan de lippen meer definitie geven’, de vorm verbeteren en kleine lijntjes rondom de lippen verminderen. Tijdens de behandeling wordt hyaluronzuur in de lippen geïnjecteerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om de optimale vorm, contour en volume te creëren.

 

Er wordt altijd gebruik gemaakt van een verdovende crème. De filler blijft ongeveer 6 tot 8 maanden aanwezig, afhankelijk van hoe snel het lichaam het product afbreekt. De kosten van een lipfillerbehandeling zijn afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid en het merk filler dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs.

 

Vooraf wordt daarom uitvoerig met u doorgenomen wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Twee tot drie weken na de behandeling vindt er een controle plaats waarin kosteloos kan worden nabehandeld indien het resultaat nog niet helemaal optimaal is.

 

Een hyaluronidase behandeling biedt oplossing bij overdosering, bobbeltjes, assymetrie of andere ontevredenheid over het esthetisch resultaat. Hyaluronidase is een enzym die in de filler geprikt wordt die ervoor zorgt dat het hyaluronzuur vrijwel onmiddelijk in glucose en water uiteenvalt en vervolgens zelf door je lichaam wordt afgevoerd.