Aesthetic Beauty Center | LIQUID FACELIFT
15662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15662,page-child,parent-pageid-15521,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

FACELIFT

de zogeheten liquid facelift is een niet-chirurgische facelift, waarbij middels strategisch geplaatste Botox en fillers de gezichtscontouren worden hersteld. Hierdoor wordt het gezicht op verschillende facetten verjongd. Het gaat hier om het tegengaan van rimpels, volumeverlies en verzakking.

De liquid facelift combineert botox en fillers om een subtiel, natuurlijke, niet chirurgie facelift te bewerkstelligen. Botuline toxine kan zorgen voor een wenkbrauwlift of dat de lijntjes en rimpels verminderen. Door selectief kleine spieren te injecteren, ontspannen ze en worden bewegingen geminimaliseerd die deze rimpels veroorzaken. Fillers kunnen worden geïnjecteerd om volume verlies tegen te gaan en verzakt weefsel kan hiermee worden gelift.