Aesthetic Beauty Center | NASOLABIALE PLOOIEN
15659
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15659,page-child,parent-pageid-15521,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

NASOLABIALE PLOOIEN

De neus-lippen plooien zijn diepe plooien die in de loop der jaren ontstaan tussen de neusvleugels en mondhoeken. Het is in principe een natuurlijke scheiding tussen de lippen en wangen. Door het verslappen van de wangen en uitzakken van het vetcompartiment worden de plooien steeds dieper en ontstaat er een abnormale schaduw tussen de wangen en de bovenlip, wat iemand onterecht zeer oud kan laten lijken.

Bij de fillerbehandeling in dit gebied is het doel om de plooi terug te brengen naar een fijne natuurlijke lijn en niet om de plooi geheel uit te vlakken, waardoor de natuurlijke uiterlijk gehandhaafd blijft. Het effect van de behandeling houdt tot ongeveer 12 maanden aan, waarbij er een touch-up behandeling altijd mogelijk is om de effect verdere te verlengen.