Aesthetic Beauty Center | NEUSCORRECTIE
15658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15658,page-child,parent-pageid-15521,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

NEUS

De neus is zoals uw ogen en lippen een van de meest prominente plaatsen midden in het gezicht en bepaalt daarmee voor een groot deel uw uiterlijk. Veel mensen zijn onzeker over de grootte of vorm van hun neus en willen vaak graag hier wat aan veranderen.

Voorheen was een operatie door een plastisch chirurg de enige mogelijkheid om de vorm van de neus te verbeteren. Een operatieve neuscorrectie is een ingrijpende operatie, waarbij de patiënt onder narcose gaat en moet rekenen op een herstelperiode van enkele weken. De uitkomst na een operatieve ingreep is onomkeerbaar, ongeacht de resultaat en niet altijd is een 2de herstel operatie mogelijk.

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig andere manieren om de vorm van de neus te corrigeren. Met injectables als botox en fillers kunnen op een veilige manier mooie resultaten worden geboekt, zonder dat er een operatie aan te pas komt.

Dit op een veilige en relatief makkelijke manier met vrij lage prijzen t.o.v. operatieve ingreep. De artssen van Aesthetic Beauty Center voeren regelmatig deze behandelingen uit, gezien de ervaring en specialiteit die zij hierin hebben.

 

Niet iedere neus is geschikt om te worden behandeld met botox of fillers. Als het gaat om het rechtzetten van het neusschot (door trauma bijvoorbeeld), of om herstel van schade na een breuk, blijft een operatie via de plastische chirurg of KNO atrts noodzakelijk.

Esthetische afwijkingen aan de neuscontour kunnen vaak worden verholpen met injectables. Een bobbel op de neus, een te grote neus, een haakneus of een naar beneden wijzende neuspunt zijn goed te corrigeren met botox en fillers. Het gaat hier om optische veranderingen, die een mooi resultaat geven. De resultaten houden doorgaans 8 tot 12 maanden aan.