Aesthetic Beauty Center | Klachten
15983
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15983,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

KLACHTEN AFHANDELING

Aesthetic Beauty Center streeft er naar om haar behandelingen naar volledige tevredenheid van haar cliënten uit te voeren en de beste service te verlenen. Het is voor ons van groot belang dat u tevreden bent met de behandeling.
Mocht er onverhoopt iets zijn waar u ontevreden over bent dan horen wij dat graag van u. Wij nemen klachten erg serieus omdat wij onze klanten zo goed mogelijk willen helpen en dit ook als een leermoment kunnen gebruiken om zo ons zelf te blijven verbeteren.

Mocht het toch voorkomen dat u niet tevreden bent over de behandeling of dat er onverhoopt toch iets anders is verlopen dan dat u had verwacht dan vernemen wij dat graag van u. U kunt ons altijd mailen (info@aestehticbeautycenter.nl) of telefonisch (0685412789) contacteren om uw klacht te bespreken.
Wij willen u verzoeken in u brief een zo goed mogelijke omshrijving van uw klacht te noteren, alsmede ook uw naam en contactgegevens.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een oplossing met u te zoeken.

 

Aesthetic Beauty Center zal altijd proberen de klacht met u op te lossen, echter mocht dit onverhoopt niet naar uw tevredenheid lukken dan  brengen wij u in contact met onze onafhankelijke klachtenfunctionaris. Volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) zijn wij aangesloten bij een klachten en geschillenregeling. Dit hebben wij ondergebracht bij de door het ministerie erkende en onafhankelijke DOKh.

KLACHTEN FORMULIER